Kompromitacja Młodzieży Wszechpolskiej pod (byłą) siedzibą SLD w Toruniu

Młodzież Wszechpolska po wypowiedziach Przewodniczącego SLD Włodzimierza Czarzastego oraz działaczy toruńskiego SLD postanowiła udzielić nam swoistej "lekcji historii".

"Trochę śmiesznie, trochę strasznie", jak mawiają na wschodzie, - młody Wszechpolak z opaską (przypominają się mroczne lata 30. i 40. XX wieku w Niemczech) , w towarzystwie trzech młodych dam (zapewne też Wszechpolskich), próbowali wytropić siedzibę SLD w Toruniu, chcąc wręczyć lokalnym działaczom materiały zwierające między innymi zdjęcia wykonane przez aparat propagandy III Rzeszy. Zbrodni Katyńskiej nie kwestionują ani Przewodniczący Czarzasty, ani działacze toruńskiego SLD, skąd więc taki temat?

Cóż, jacy edukatorzy takie źródła wiedzy, w tym także te dotyczące historii najnowszej. Wszak adres siedziby przy ul. Mickiewicza do takowej należy.

Mieszkańców bloku, w którym była siedziba SLD przepraszamy za zamieszanie, Wszechpolacy odkryli już, że nas tam nie ma. Mamy nadzieję, że odkryją też, że armia radziecka wraz armią polską w latach 1944-1945 wyzwoliły Polskę spod zbrodniczej hitlerowskiej okupacji.

Poniżej relacje lokalnych mediów. Otrzegamy! Materiały zawierają treści szkodliwe dla zdrowia, od których można paść ze śmiechu!

Relacja na żywo prowadzona przez redakcję portalu Dzień Dobry Toruń

DDToruń Teaser

Reportaż Telewizji Toruń

TVToruń Teaser

Opr. RM SLD Toruń

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!